خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی گل کلم

مواد لازم
گل کلم ۲۰۰۰ گرم
نعناع ۱۰۰۰ گرم
سیر ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
نمک قدری
طرز تهیه
نعناع را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم.
بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم.
سپس شیشه مناسبی را انتخاب و یکی دو ردیف گل کلم و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری گل کلم و بعد نعناع و سیر کمی نمک می‌ریزیم.
و به‌همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه می‌ریزیم به‌طوری که روی گل کلم‌ها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,356,764