خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی پوست پرتقال
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
سرکه ۱ لیتر
نمک قدری
پوست پرتقال ۴۰۰ گرم
فلفل قدری
پوست نارنج قدری
طرز تهیه
پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب میجوشانیم و ۲۴ ساعت در آب سرد میگذاریم بماند و گاهی آب آن را عوض میکنیم تا تلخی آن کاملاً گرفته شود.
بعد پوستها را روی پارچه پهن میکنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آن را از چرخ رد میکنیم و مقداری سرکه بهطوری که روی پوستها را بگیرد روی آن میریزیم و چند جوش میدهیم تا سرکه کاملاً به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود.
مقدار کمی نمک و فلفل در آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط مینمائیم و میجوشانیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,000,593,957