خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی انگور

مواد لازم
سرکه ۱ لیتر
نمک قدری
انگور ۵۰۰ گرم
شیره قدری
طرز تهیه
خوشه‌های انگور را با قیچی کوچک می‌بریم و دقت می‌کنیم حبه‌های آنها جدا نشود.
بعد انگور را می‌شوئیم و در آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود و خشک شود.
بعد انگور را در کوزه می‌چنیم و سرکه سفید خیلی خوب را با کمی نمک می‌جوشانیم و داخل کوزه را با سرکه پر می‌کنیم به‌طوری که روی انگور را کاملاً بپوشاند (البته سرکه جوشانده باید اول سرد و سپس روی انگور ریخته شود)
بعد در کوزه را محکم می‌بندیم. این ترشی را در شیشه‌های تمام گشاد و در دار هم می‌توان تهیه کرد.
ممکن است در سرکه انگور مقداری شیره ریخت و سپس جوشانید اما به حدی که زیاد شیرین نشود در این صورت باید نمک آن بسیار کم و غیر محسس باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,993,017