خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی« هفت بیجار» مخصوص آذربایجان

مواد لازم
نمك به مقدار كم
سركه پاستوريزه ترجيحا سفيد رنگ نباشد
ادويه مخصوص ترشي ( نصف پيمانه - حتما از خشكبار فروشي‌هاي معتبر تهيه كنيد)
سياه دانه كمي‌حدود 3 قاشق
سير (به صورت خام) يك تا 2 بوته (مقدار آن به ذايقه اشخاص بستگي دارد)
فلفل دلمه خرد شده و فلفل سبز ريز (3 تا 4 عدد دلمه‌اي به صورت خام و يا 100 گرم فلفل ريز)
هويج با پوست ولي با برس شسته شده (5 تا 6 عدد متوسط حبه قندي خرد و با نيم ليوان سركه و كمي‌نمك كمي‌پخته)
بادمجان قلمي‌ يا دلمه‌اي (4 عدد متوسط با پوست و حبه قندي خرد و با سركه و نمك كمي‌پخته)
خيار 4 عدد متوسط (با پوست و حبه قندي خرد شود)
ساقه و برگ‌هاي يك عدد كرفس خيلي نازك و كوچك به‌اندازه حبه قندي خرد شود
سيب 3 تا 4 عدد متوسط (با پوست و حبه قندي خرد شود)
يك‌دوم پيمانه موسير خشك را با آب قبلا خيس كنيد و آب آن را خالي كنيد و خرد كنيد
پياز متوسط 7 تا 8 عدد (خرد كنيد)
يك‌دوم يك كلم‌برگ متوسط و كمي ‌با سركه و نمك بپزيد كه نرم شود.
يك‌دوم يك گل‌كلم متوسط (خرد كنيد و مي‌توانيد قسمت‌هاي سفت آن را به مدت كوتاهي با سركه و نمك بپزيد كه نرم شود ولي کلا اگر گل‌ها خام در ترشي ريخته شود سفيد مي‌مانند)
سبزيجات معطر: نعناع- ترخون - مرزه - گشنيز - پيازچه (از هر كدام حدود 250 گرم) پاك كرده و شسته و پس از اينکه آب آن خشک شد- متوسط خرد كنيد.
كمي‌مرزه و نعناع خشك و ساييده هم براي عطر و طعم بيشتر
سيب‌زميني ترشي (در فصل پاييز و زمستان): به تعداد 6 تا 7 عدد متوسط (خوب با برس گل و لاي داخل برآمدگي‌ها و فرو رفتگي‌ها را بشوييد و خرد كنيد).
طرز تهیه
پس از خرد كردن تمام مواد خرد شده را در سركه مي‌جوشانيم و با افزودن ادويه‌هاي مورد علاقه مان در محل خنكي نگهداري مي‌كنيم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,968,518