خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی لیموترش

مواد لازم
ليموي تازه 500 گرم
فلفل تند قرمز 3 عدد
زردچوبه يک قاشق غذاخوري
نمک يک ونيم قاشق غذاخوري
فلفل دلمه رنگي يک عدد
طرز تهیه
ابتدا ليموي سالم بدون لک را مي شوييم يک روز مي گذاريم آبش برود بعد خرد مي کنيم .
هر ليمو را شش قسمت مي کنيم، تخم هاي آن را درمي آوريم.
اگر هسته ليمو داخل آن بماند ترشي را تلخ مي کند.
ترشي ليمو با خوراک ماهي، مرغ، لوبياپلو و غذاهايي که ناني نباشد خيلي لذيذ است.
اين ترشي تند است و در عربستان تهيه مي شود و آن را تند تهيه مي کنند.
تکه هاي ليمو را داخل ظرف مورد نظر ريخته و فلفل قرمز، زردچوبه، نمک را روي آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم و يک پارچه روي ظرف مي کشيم و 3 روز بيرون از يخچال مي گذاريم بماند گهگاهي مواد را با قاشق يا هر وسيله خشک ديگر هم مي زنيم.
دقت کنيد قاشقي که مواد را با آن هم مي زنيم بايد حتماً خشک باشد و آبدار نباشد.
بعد از 3 روز که مواد را خوب هم زده ايم و آب غليظي در آن ايجاد شده است داخل ظرف مورد نظر ريخته و در آن را محکم مي بنديم و مي گذاريم برسد.
اين ترشي در يخچال و جاي خنک بعد از 2 ماه مي رسد و در جاي گرم بعد از يک ماه مي رسد و قابل مصرف است.
اين ترشي سرکه ندارد و براي کساني که سرماخوردگي دارند و نمي توانند ترشي ديگر مصرف کنند خيلي مناسب است.
تندي ترشي را مي توان کم يا زياد کرد.
براي خوب جلوه دادن اين ترشي مي توان فلفل سبز تازه يا فلفل دلمه نيز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تأثيري در طعم آن ندارد و فقط براي ظاهر آن است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,892,966