خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی گوجه گیلاسی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوجه گيلاسي نيم كيلو
فلفل قلمي چند عدد
ترخان، گشنيز، مرزه و ريحان ازهركدام چند شاخه
نمك مقداري
تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري
آب 1 ليوان
سركه سفيد 1 ليوان
طرز تهیه
گوجه فرنگي، فلفل و سبزي ها را خوب شسته و بگذاريد تا كاملا خشك شوند.
گوجه ها را با خلال دندان يك سوراخ كنيد و تمام مواد را درون يك شيشه تميز بريزيد.
سركه و آب را چند دقيقه باهم بجوشانيد و بعد از سرد شدن روي گوجه فرنگي ها بريزيد.
در شيشه را محكم ببنديد و آن را در جاي خنك نگهداري كنيد.
اين ترشي پس از 15 روز آماده است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,955,363,891