خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی شیرازی

مواد لازم
گل كلم 250 گرم
گوجه فرنگي سفت 3 عدد
فلفل سبز تند 100گرم
نمك به مقدار لازم
سركه سفيد به مقدار لازم
طرز تهیه
قسمت سر كلم را به صورت گلهاي بسيار كوچك ببريد.
دانه هاي وسط گوجه فرنگي را خارج كنيد، سپس گوجه فرنگي ها را به صورت نگيني خرد كنيد.
فلفل سبزها را نيز به صورت حلقه اي خرد كنيد.
داخل يك شيشه تميز ابتدا حدود 4 سانتي متر گل كلم بريزيد، سپس حدود 3 سانتي متر گوجه فرنگي روي آن بريزيد و بعد حدود 2 سانتي متر فلفل سبز بريزيد.
اين كار را ادامه دهيد تا شيشه پرشود سپس مقداري نمك روي مواد بريزيد و بعد شيشه را با سركه پركنيد.
درشيشه را محكم بسته و در جاي خنك نگهداري كنيد.
نکات
اين ترشي بسيار تند است. اگر شما طعم ملايم تري را مي پسنديد مي توانيد ميزان فلفل سبزها را كم كرده و به جاي آن از فلفل دلمه اي استفاده كنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,773,236