خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی شور فلفل دلمه‌ای

مواد لازم
فلفل دلمه‌اي قرمز 13 عدد(2 کيلوگرم)
سرکه سفيد يک ليتر(4 پيمانه)
دانه فلفل سياه يک قاشق سوپ‌خوري
ساقه جعفري شش تا هفت
آويشن سه ساقه
برگ بو دو عدد و نمک يک قاشق سوپ‌خوري.
طرز تهیه
فلفل دلمه‌اي‌ها را شسته و خشک کنيد.
آنها را از طول به چهار قسمت برش بزنيد و دانه‌هاي فلفل را خارج کنيد.
فلفل‌ها را به صورتي که پوست‌شان به طرف بالا باشد در يک سيني بچينيد و چند دقيقه در گريل قرار دهيد تا پوستشان ترک بخورد.
از گريل خارج کنيد و چند دقيقه بگذاريد تا کمي‌سرد شوند، سپس پوست فلفل را جدا کنيد.
فلفل‌ها را در شيشه‌هاي گرم که استريل شده‌ا‌ند، بريزيد.
سرکه، فلفل، سبزيجات و نمک را در ظرفي ريخته روي اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد.
آن را پنج دقيقه بدون درپوش بجوشانيد و سپس همان طور داغ در شيشه‌ها روي فلفل بريزيد تا سطح روي فلفل را بپوشاند.
پس از سرد شدن ترشي، در ظرف‌ها را محکم ببنديد.
اين ترشي را در جاي خنک و خشک به مدت 6 ماه مي‌توانيد نگه داريد .


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,884,227