خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی خشکبار

مواد لازم
قيسي 150 گرم
آلو برقاني 150 گرم
آلبالو و گيلاس خشک از هر کدام 150 گرم
کشمش بيدانه100 گرم
زغال اخته خشک 100 گرم
زلزالک خشک100 گرم
برگه زرد آلو 50 گرم
مغز گردو50 گرم
آلو بخارا50 گرم
مغز يا گل ليمو عماني 50 گرم
هل سبز و سفيد 10عدد
گل ميخک5 عدد
چوب دارچين 4تا 5 تکه
شکر قهوه اي50 گرم
سرکه سفيد يک استکان
آب انار يک ليتر
نمک به ميزان لازم
خرما50 گرم
طرز تهیه
در صورت دلخواه خلال مي توانيد از کمي خلال پرتقال يا نارنج شيرين شده هم براي عطر ترشي استفاده کنيد.
يا به ترتيبي که مواد سفت تر هستند داخل شيشه مي ريزيم يا به صورت مخلوط مي ريزيم که موقع مصرف کردن هم از همه مواد برداريم.
گردوها را قبلاً به مدت يک ساعت داخل آب ولرم خيس کرده و دو بار آبش را عوض مي کنيم بعد روي پارچه مي ريزيم تا خشک شود.
خرما هم خرماي خشک باشد و رطب نباشد چون رطب له مي شود و رنگش بر مي گردد.
زلزالک را مي توانيم خودمان خشک کنيم.
مي توان از کشمش پلويي يا سبزاستفاده کرد اما بايد بي دانه باشد.
موردي که مي توانيد از اين ترشي حذف کنيد مغز ليمو يا گل ليمو است اما اگر حذف نکنيد بهتر است.
همه مواد را داخل شيشه مي ريزيم.روي شيشه بايد کمي خالي بماند چون مواد وقتي داخل سرکه بمانند حجم آنها زياد مي شود.
دانه هاي انار را داخل مخلوط کن مي ريزيم بعد صاف مي کنيم و با سرکه سفيد مي جوشانيم و وقتي همه مواد را داخل شيشه ريختيم روي آنها مي ريزيم و در شيشه را مي بنديم.
ترشي داخل يخچال در عرض يک هفته آماده مي شود اما بعد از دو سه روز بايد سر بزنيم و اگر سرکه يا آب انار نياز داشت دوباره اضافه کنيم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,763,814