خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی خرمالو

مواد لازم
خرمالو يک کيلو
سرکه 700 گرم
گلپر 1 قاشق چاي خوري
سياه دانه 1 قاشق چاي خوري
نمک 1 قاشق مرباخوري
سركه ي سفيد به ميزان لازم
خرمالو 8 عدد
هل سبز 8 عدد
فلفل بهار 8 عدد
خرماي زرد 8 عدد
نمك به مقدار كم
زنجفيل تازه 4 تكه كوچك
جوز هندي 1 عدد درسته
خلال شيرين شده ي پرتقال 3 قاشق غذا خوري
طرز تهیه
خرمالوهاي درسته و سالم را مي‌شوييم.
سپس به طور کامل خشک کرده و درون شيشه مي‌چينيم و به حدي سرکه مي‌ريزيم تا به طور کامل روي آنها را بگيرد.
سركه را در ظرفي ريخته و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه بجوشد.
سپس آن را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا خنك شود.
اين كار مانع از كپك زدن ترشي مي شود.
خرمالو ها را بشوييد و بگذاريد تا كاملا خشك شود.
در ازاي هر يک کيلو خرمالو يک قاشق مرباخوري نمک به آن مي‌افزاييم.
گلپر و سياه دانه را به آن افزوده و در آن را به طور کامل مي‌بنديم.
ظرف ترشي را در جايي خنک و دور از نور نگهداري مي‌کنيم.
سپس به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو ها يك سوراخ كوچك ايجاد كنيد و داخل هر خرمالو يك هل سبز و يك فلفل بهار قرار دهيد.
خرمالو ها را در رديف هاي منظم در يك شيشه ي تميز بچينيد و ميان آنها خرما ها و جوز هندي را قرار دهيد و بقيه ي مواد را روي آنها بريزيد.
در پايان سركه ي سرد شده را روي مواد بريزيد.
به طوري كه سركه روي خرمالو ها را بگيرد. سپس در شيشه را ببنديد و ترشي را در جاي خنك نگهداري كنيد.
اين ترشي بعد از 15 روز آماده ي استفاده است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,356,710