خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی خرما
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
خرما يک کيلوگرم
نمک مقداري
سماق 500 گرم
آب تمبر هندي 500 گرم
آب ليموترش 1 فنجان
سير 2 عدد
ادويه 4 قاشق مرباخوري
دارچين 2 قاشق مرباخوري
فلفل 2 قاشق مرباخوري
طرز تهیه
سماق را دو سه ليوان آب خيس ميکنيم و ميگذاريم رسوب کند و آب آن ترش شود.
تمبر هندي را نيز در يکي دو ليوان آب خيس ميکنيم(حدود 24 ساعت بايد بماند) تا آب تمبر نيز ترش شود.
آب سماق و آب تمبر را صاف ميکنيم و با آب ليمو مخلوط کرده و چند جوش ميدهيم.
بعد خرما را از چرخ رد ميکنيم و با آب سماق و تمبر و آب ليموي جوشيده مخلوط ميکنيم.
براي اينکه خرما کاملا حل شود ممکن است اين مخلوط را يکي دو جوش بدهيم.
بعد با ادويه مخلوط ميسازيم و درصورتي که بخواهيم سير مصرف کنيم سير را با کميآب ليمو چند جوش ميدهيم، بعد خوب ميکوبيم و با ترشي مخلوط مينماييم.
نکته: اين ترشي بدون سرکه تهيه ميشود و بسيار مطلوب ميباشد و براي اشخاصي که نسبت به سرکه حساسيت دارند بيشتر قابل استفاده است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,036,276