خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی تند با آب گوجه فرنگی

مواد لازم
سير5 حبه
گل کلم بزرگ1 بوته
کلم برگ1 بوته کوچک
کرفس 1 شاخه
هويج 500 گرم
سبزي معطر 500 گرم
گوجه فرنگي3 تا 4 کيلوگرم
فلفل سبز تند 4 عدد
نمک يک و نيم قاشق غذاخوري
سرکه2 ليوان
پودر فلفل قرمز2 قاشق مربا خوري
پودر پياز2 قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز1 قاشق چايخوري
گلپر 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون يک و نيم ليوان
طرز تهیه
سبزيجات شسته را به اندازه فندق خرد كنيد و يا به كمك غذاساز ريز كنيد.
گوجه فرنگي را پوست كنده، پودر كنيد و به مدت 40 دقيقه با نمك و يك ليوان سركه بجوشانيد و به محض جوش آمدن، حرارت را كم كنيد.
سبزيجات خرد شده را در ظرف بزرگي بريزيد و پودر پياز، پودر فلفل قرمز، پودر تخم گشنيز، گلپر و آب داغ گوجه فرنگي را به آن اضافه كرده و كاملا با هم مخلوط كنيد.
تمام مواد را به مدت 7 دقيقه روي حرارت بگذاريد.
بعد از آن حرارت را خاموش كرده، بعد از خنك شدن، مواد را به مدت 24ساعت در يخچال بگذاريد.
روغن زيتون، باقي سركه و در صورت كم نمك بودن مقداري نمك اضافه كرده و ترشي آماده را در شيشه بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.
نکات
مي توانيد وقتي آب گوجه فرنگي را به سبزيجات اضافه كرديد، بلافاصله مواد را در شيشه بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.
در اين صورت مواد را به اندازه ي فندق خرد كرده وقتي آب گوجه فرنگي كاملاً خنك شد، آن را روي مواد بريزيد.
كافي است فقط سركه و نمك به آن اضافه كنيد، در اين حالت ديگر به روغن زيتون نيازي نيست.
منظور از سبزيجات معطر شامل نعناع، مرزه، ترخون، شويد و كمي برگ كرفس مي باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,434,334