خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترشی بامیه با تمرهندی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
باميه 1 کيلو
سير 200 گرم
فلفل سبز 400 -300 گرم
تمرهندي 1 بسته
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
باميه ها را از چوب جدا کرده ( کمي از سر آن را مي گذاريم بماند تا باميه بعد از رسيدن متلاشي نشود ) آنها را مي شوييم و با نصف استکان سرکه مي گذاريم نيم پز شود.
سير را هم له مي کنيم يا ريز ريز خرد مي کنيم.
فلفل ها را هم بعد از اينکه از ساقه جدا کرديم مي شوييم و ريز ريز خرد مي کنيم.
تمرهندي را هم در سرکه حل کرده و تفاله هاي آن را جدا مي کنيم.
مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک هم مي زنيم و در شيشه اي مي ريزيم اگر آب آن کم شد باز کمي سرکه به آن اضافه مي کنيم.
بعد از 10 الي 15 روز ديگر مي توانيد ترشي را نوش جان کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,002,244,196