خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی بامیه با تمرهندی

مواد لازم
باميه 1 کيلو
سير 200 گرم
فلفل سبز 400 -300 گرم
تمرهندي 1 بسته
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
باميه ها را از چوب جدا کرده ( کمي از سر آن را مي گذاريم بماند تا باميه بعد از رسيدن متلاشي نشود ) آنها را مي شوييم و با نصف استکان سرکه مي گذاريم نيم پز شود.
سير را هم له مي کنيم يا ريز ريز خرد مي کنيم.
فلفل ها را هم بعد از اينکه از ساقه جدا کرديم مي شوييم و ريز ريز خرد مي کنيم.
تمرهندي را هم در سرکه حل کرده و تفاله هاي آن را جدا مي کنيم.
مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک هم مي زنيم و در شيشه اي مي ريزيم اگر آب آن کم شد باز کمي سرکه به آن اضافه مي کنيم.
بعد از 10 الي 15 روز ديگر مي توانيد ترشي را نوش جان کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,370,343