خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی آجیلی

مواد لازم
بادام هندي 200 گرم
بادام 200 گرم
گردو 200 گرم
پسته 200 گرم
برگه زردآلو 250 گرم
آب جوش 600 ميلي ليتر
سرکه سفيد 600 ميلي ليتر
چوب دارچين چند تکه کوچک
هل يک و نيم قاشق چايخوري
طرز تهیه
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب جوش خيس کرده و پوست آنها را بگيريد.
سپس آن ها را روي يک پارچه تميز پهن کنيد تا کاملا خشک شوند.
برگه ها را يک شب با آب جوش خيس کنيد تا کاملانرم شوند
سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را روي حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.
آنها را در مخلوط کن ريخته و پوره کنيد.
بعد چوب دارچين، هل و آجيل را هم اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنيد.
بعد از سرد شدن، ترشي را در يک شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداري کنيد.
نکات
تمام آجيل ها بايد به صورت خام مصرف شوند.
طعم اين ترشي ملس است شما مي توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم يا زياد کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,985,365