خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سوپ کشک
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوشت مرغ250گرم
ورميشل 1پيمانه
نخود فرنگي 1پيمانه
هويج2عدد
کشک 2ليوان
پياز1عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ را با نمک و زردچوبه و پياز خرد شده روي حرارت بگذاريد.
نيم پز که شد هويج ريز شده را اضافه کنيد.
وقتي که پخته شد کشک و ورميشل و نخود فرنگي را اضافه کنيد.
بعد از نرم شدن ورميشل سوپ آماده است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,097,972