خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - نان شکم پر
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
1عدد نان ماشينى فرانسوى
2قاشق چايخورى روغن زيتون
250گرم قارچ خرد شده
2قاشق چايخورى سويا سس
2قاشق چايخورى آب ليموترش
2قاشق چايخورى شير كم چرب
2قاشق چايخورى پيازچه خرد شده
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
ساقه پيازچه مقدارى براى تزئين
طرز تهیه
فر را بر روى ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد. در اين فاصله زمانى، نان فرانسوى را به صورت طولى با چاقويى تيز به دو نيم تقسيم كنيد. با استفاده از چاقو و يا با دست، مقدارى از خمير داخل نان را به صورتى خالى كنيد كه ديواره نسبتاً ضخيمى باقى بماند.
با استفاده از يك قلم مو، سطح داخل نان را به روغن زيتون آغشته كنيد. سپس دو تكه نان را بر روى سينى فر قرار داده و به مدت ۶ تا ۸ دقيقه صبر كنيد تا نان ها طلايى رنگ و ترد شوند.
قارچ ها را به همراه سويا سس، آب ليمو و شير در داخل ماهيتابه اى گود ريخته و مدت ۵ دقيقه و يا تا زمانى كه مايع داخل ماهيتابه بخار شود، حرارت دادن را ادامه دهيد.
پس از خاموش كردن شعله اجاق گاز، پيازچه هاى خرد شده را به همراه نمك و فلفل به مواد فوق اضافه كرده و سپس داخل نان ها را با اين مواد پر كنيد. در پايان، خرده ساقه هاى پيازچه را بر روى غذا ريخته و آن را به صورت داغ سرو كنيد.
خواص
۳۲۴ كيلو كالرى انرژى، ۴/۶ گرم چربى، ۲۷/۱ گرم چربى اشباع شده، ۳/۰ ميلى گرم كلسترول و ۰۷/۳ گرم فيبر
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,190,151