خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ گل کلم

مواد لازم
گل کلم بزرگ 1 عدد (حدود 1 کيلو گرم)
کره 30 گرم
پياز خرد کرده 1عدد
سير له کرده 2حبه
پيازچه ي خرد کرده 5 عدد
قرص سبزي 2عدد
آب 1 ليتر
شير2 پيمانه
جوز هندي رنده کرده يک چهارم قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
پنير موزارلا 100 گرم
پيازچه ي خرد کرده ي اضافي براي تزئين چند ساقه
پنير موزارلا براي تزيين کمي
طرز تهیه
ابتدا گل کلم را نصف کنيد، نيمي از آن را گل گل کنيد و در قابلمه ي مناسبي با مقداري آب و نمک روي حرارت بپزيد، در صافي بريزيذ و کنار بگذاريد.
بعد در ظرف مناسبي، کره را آب کنيد. پياز، سير و پيازچه را بيفزاييد و قدري تفت دهيد.
تا سبزي ها نرم شوند. حالا نصف ديگر کل کلم را خرد کنيد و به مواد بيفزاييد و 5 دقيقه تفت دهيد.
سپس قرص سبزي را در آب حل کنيد و به مواد بيفزاييد.
اکنون حرارت اجاق را ملايم کنيد تا مواد به آرامي بپزد.
اينک شير، جوز هندي و گل کلم پخته را به سوپ اضافه کنيد.
نمک و فلفل را بيفزاييد و صبر کنيد تا سوپ جا بيفتد.
در آخر پخت، پنير را نيز به سوپ بيفزاييد و هم بزنيد تا پنير آب شود.
اکنون سوپ را در ظرف مناسبي بکشيد و روي آن را با پيازچه و پنير، تزئين نماييد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,768,057