خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ ذرت

مواد لازم
ذرت 500 گرم
فلفل قرمز 2 عدد
کره 2 قاشق غذا خوري
پياز متوسط 1 عدد
آب مرغ 1 ليتر
خامه 150 ميلي ليتر
نمک وفلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
فلفل ها را در ماهيتابه تفت دهيد تا پوست آن حالت تاول پيدا کند سپس آن ها را در کيسه پلاستيکي قرار دهيد و در کيسه را ببنديد که بخار در آن بماند.
10 دقيقه صبر کنيد، سپس فلفل ها را در آورده و پوست آنها را بگيريد.
از وسط دو نيم کرده و تخم هاي وسط آن را در آوريد سپس خرد کنيد.
مقداري از فلفل ها را خلال کرده و کنار بگذاريد.
کره را کمي حرارت دهيد، پيازها را داخل آن تفت دهيد تا نرم شود.
سپس فلفل ها را تفت دهيد آنگاه اين مواد را همراه با آب مرغ و ذرت بگذاريد تا 10 دقيقه بجوشد سپس در مخلوط کن ريخته و به صورت پوره در آوريد.
حال داخل قابلمه اي بريزيد و دوباره روي حرارت قرار دهيد؛ فلفل هاي خلالي را که کنار گذاشته بوديد و مقداري ذرت را به آن اضافه کرده و بگذاريد تا چند دقيقه بجوشد.
سپس داخل سوپ خوري ريخته و با خلال فلفل و دانه هاي ذرت و خامه آن را تزيين کرده و سرو نماييد.
خواص
ذرت يک منبع بسيار خوب براي فيبر به حساب مي آيد که با آزادسازي آهسته انرژي در بدن از به هم خوردن تعادل قندخون جلوگيري مي نمايد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,625,054