خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ اسفناج و شیر

مواد لازم
عدس 1 پيمانه
هويج متوسط 2 عدد، نگيني خرد شده
اسنفاج تازه حدود 100 گرم، خرد شده
شير 2 پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
قارچ براي تزئين سوپ
کره مقداري، به دلخواه
طرز تهیه
عدس را در آب ريخته، بپزيد تا حدي که نيم پز شود.
سپس هويج نگيني شده را اضافه کنيد.
کاملاً که پخته شدند اسفناج را بيافزاييد.
در اين مرحله حدود 7 تا 8 دقيقه سوپ را با درب باز بپزيد.
اين کار باعث مي شود که رنگ اسفناج خوشرنگ بماند.
سپس شير را اضافه کرده، نمک و فلفل را نيز بيافزاييد.
سوپ را هر از گاهي هم زده و بگذاريد سوپ چند جوش بزند.
پس از كشيدن در ظرف روي آن را با چند قارچ تفت داده شده تزئين کنيد.
مي توان در اواخر پخت کمي کره نيز به سوپ افزود.
خواص
اين دستور 100 گرم کربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 30 گرم چربي و 830 کيلوکالري انرژي دارد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,109,522