خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - آش کلم

مواد لازم
عدس 1/5 پيمانه
لوبيا چيتي 1/5 يپمانه
قرص عصاره ي بره 3 عدد
کلم برگ ريز خرد کرده750 گرم
روغن براي سرخ کردن به ميزان لازم
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
زردچوبه 1/5 قاشق چايخوري
نعنا خشک 2 قاشق سوپخوري
پياز د اغ 1 پيمانه
کشک 500 گرم
طرز تهیه
عدس و لوبيا را بخيسانيد.
آن گاه آن را بپزيد تا جايي که کاملاً نرم شود.
سپس در قابلمه ي مناسبي، قرص عصاره را در آب داغ حل کنيد و عدس و لوبيا را بيفزاييد.
کلم را با قدري روغن، در تابه ي مناسبي سرخ کنيد و به مواد بالا بيفزاييد و صبر کنيد تا کاملاً بپزد.
اينک قدري روغن در تابه بريزيد و نعناع را اضافه کنيد.
نيمي از آن را براي تزئين کنار بگذاريد.
سپس فلفل و زردچوبه را به بقيه ي نعنا داغ بيفزاييد و همراه با پياز داغ، با آش مخلوط کنيد.
در پايان، کشک را اضافه نماييد و آن را بچشيد و در صورت نياز نمک بيفزاييد.
حالا آش را در ماسه ي مناسبي بکشيد، با کشک، نعنا داغ و پياز داغ تزئين کنيد و ميل نماييد.
خواص
کلم به خاطر داشتن آهن زياد و آرسنيک يکي از غذاهاي بسيار عالي براي سستي استخوان و مفيد براي کم خوني است و به خاطر داشتن ويتامين A براي قوه بينايي مفيد است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,084,954