خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سوپ فلفل
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
750 گرم گوجه فرنگی خرد شده
1 قاشق چایخوری شكر
250 گرم هویج خرد شده
3 عدد پیازچه خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد فلفل دلمه ای (خلال شده)
0/5 قاشق چایخوری سس تند
1 عدد پیازخرد شده
3/4 پیمانه رنده شده (پنیر پیتزا )
1 عدد كنسرو نخود
طرز تهیه
1 پیمانه شیر كه با یك قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شود.5 پیمانه آب به گوجه فرنگی و هویج افزوده و آنها را تحت فشار بپزید (زودپز) و بعد آن را سرد و صاف نمایید كره را روی شعله ملایم ذوب كرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید.
نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید. بعد شیر، آرد ذرت، نمك، شكر، پیازچه ها و سسهای تند را نیز به آن افزوده و روی شعله ملایم بجوشانید اگر خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن كمی آب اضافه كنید .با پنیر رنده شده آنرا تزئین و به صورت داغ سرو نمایید .
خواص
فلفل سبز یکی از سبزیجاتی است که دارای میزان بالایی از vit C است . پس این سوپ خوشمزه را درزمستان بخورید که به تخفیف عوارض سرماخوردگی کمک می کند . ضمنا این سوپ یک غذای مناسب برای گیاه خوارن ونیز سالمندان است .
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,002,200,365