خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش هویج و پسته

مواد لازم
هويج500 گرم
روغن مايع به ميزان لازم
سينه مرغ بدون استخوان 500 گرم
پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به دلخواه
شکر 2 قاشق غذاخوري
آب غوره 05 ليوان
برنج 600 گرم
روغن حيواني 1 قاشق غذاخوري
خلال پسته به دلخواه
هويج500 گرم
روغن مايع به ميزان لازم
سينه مرغ بدون استخوان 500 گرم
پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به دلخواه
شکر 2 قاشق غذاخوري
آب غوره نصف ليوان
برنج 600 گرم
روغن حيواني 1 قاشق غذاخوري
خلال پسته به دلخواه
طرز تهیه
هويج ها را پوست بکنيد و نگيني خرد کنيد و در کمي روغن سرخ کنيد.
سينة مرغ را به اندازة خورشي خرد کنيد و همراه با پياز داغ کمي سرخ کنيد و هويج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنيد.
هويج ها را پوست بکنيد و نگيني خرد کنيد و در کمي روغن سرخ کنيد.
سينه مرغ را به اندازه خورشي خرد کنيد و همراه با پياز داغ کمي سرخ کنيد و هويج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنيد.
بعد از چند جوش خورش آماده است و براي تزيين آن مي توانيد از خلال پسته استفاده کنيد.
برنج را با روغن حيواني دم کرده و با خورش سرو کنيد.
بعد از چند جوش خورش آماده است و براي تزيين آن مي توانيد از خلال پسته استفاده کنيد.
برنج را با روغن حيواني دم کرده و با خورش سرو کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,764,850