خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش متنجن
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مرغابي، اردك، خوتكا يا مرغ 1 عدد
مغز گردو 400 تا 500 گرم
قيسي 250 گرم
كشمش 200 گرم
رب انار 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
شكر 3 تا 4 قاشق سوپخوري
گلپر 2 قاشق چايخوري
آبغوره، آب انار ترش يك و نيم تا 2 پيمانه
زرد چوبه مقداري
نمك مقداري
طرز تهیه
مرغ، مرغابي، اردك يا خوتكا را پاك كرده و بشوييد و كمي نمك بزنيد.
مغز گردو را ساييده و نرم كنيد.
در يك قابلمه آبغوره يا آب انار ترش، زرد چوبه و نمك را با يك ليوان آب بجوشانيد.
گردوي ساييده را اول كمي در آب حل كنيد، سپس داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا حدود 4 تا 5 ساعت با حرارت ملايم جا بيافتد.
اگر غليظ بود در آن آب سرد بريزيد تا گردو به روغن بيفتد.
ترشي و نمك آن را اندازه كنيد.
توجه داشته باشيد هر قدر پخت گردو طولاني تر باشد، خورش بهتر جا مي افتد.
مرغ را با مقدار كمي روغن در تابه تفت داده و به قابلمه اضافه كنيد.
بعد ازآن كه پخته شد رب گوجه فرنگي و رب انار را اضافه كرده و بعد قيسي و كشمش را در خورش بريزيد و اجازه دهيد تا خوب پخته شود.
در انتها به خورش گلپر بزنيد و بگذاريد تا خوب به روغن بيافتد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,007,250,362