خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش متنجن

مواد لازم
مرغابي، اردك، خوتكا يا مرغ 1 عدد
مغز گردو 400 تا 500 گرم
قيسي 250 گرم
كشمش 200 گرم
رب انار 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
شكر 3 تا 4 قاشق سوپخوري
گلپر 2 قاشق چايخوري
آبغوره، آب انار ترش يك و نيم تا 2 پيمانه
زرد چوبه مقداري
نمك مقداري
طرز تهیه
مرغ، مرغابي، اردك يا خوتكا را پاك كرده و بشوييد و كمي نمك بزنيد.
مغز گردو را ساييده و نرم كنيد.
در يك قابلمه آبغوره يا آب انار ترش، زرد چوبه و نمك را با يك ليوان آب بجوشانيد.
گردوي ساييده را اول كمي در آب حل كنيد، سپس داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا حدود 4 تا 5 ساعت با حرارت ملايم جا بيافتد.
اگر غليظ بود در آن آب سرد بريزيد تا گردو به روغن بيفتد.
ترشي و نمك آن را اندازه كنيد.
توجه داشته باشيد هر قدر پخت گردو طولاني تر باشد، خورش بهتر جا مي افتد.
مرغ را با مقدار كمي روغن در تابه تفت داده و به قابلمه اضافه كنيد.
بعد ازآن كه پخته شد رب گوجه فرنگي و رب انار را اضافه كرده و بعد قيسي و كشمش را در خورش بريزيد و اجازه دهيد تا خوب پخته شود.
در انتها به خورش گلپر بزنيد و بگذاريد تا خوب به روغن بيافتد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,754,221