خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ عدس

مواد لازم
100 گرم عدس
2عدد متوسط پیاز
8 عدد متوسط ساقه کرفس
1عدد متوسط گوجه فرنگی
1لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق غذاخوری کره
به میزان کافی نمک و فلفل
طرز تهیه
ابتدا عدس را به مدت4 ساعت درآب خیس کنید. پیاز، گوجه فرنگی و ساقه کرفس را کاملاً خرد کنید. کره را روی شعله ملایم ذوب کنید. پیازها را در آن تفت داده و به آن آب، عدس، کرفس وگوجه فرنگی را اضافه کرده و درزودپزبه مدت 12 دقیقه بپزید.
زمانی که محتویات سرد شد، آن را صاف کنید و یا با مخلوط کن برقی کاملاً همگن نمائید. ابتدا شیر و سپس نمک و فلفل را به آن افزوده و حرارت دهید. مدت زمان پخت 30 دقیقه است. می توانید زمان سرو کردن، به آن آبلیمو یا اگر دوست داشته باشید نصف پیمانه پیاز اضافه کنید.
خواص
این سوپ بسیار اقتصادی و سرشار از پروتئین می باشد و در آن می توانید از هر نوع عدسی استفاده کنید. عدس از دسته حبوبات و دارای فیبر، پروتئین، ویتامین های گروهB,Cو فسفر و منیزیم است. منیزیم برای رشد استخوان وعمل اعصاب و ماهیچه مفید می باشد.
سبزی دیگر سوپ، کرفس است که سرشار از سدیم، کلسیم، پتاسیم، فسفر و ویتامین هایA،B، Cاست. کرفس تقویت معده و اعصاب و دفع کننده سموم کلیه، ریه ها و کبد است. کرفس و عدس هر دو به علت دارا بودن فسفر در ازدیاد هوش موثر هستند. این غذا دارای 560 کالری است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,992,853