خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوپ شیر

مواد لازم
1لیوان شیر
1لیوان آب مرغ
یك دوم لیوان جعفری خرد شده
یك دوم لیوان جوی ریز
به مقدار كافی روغن مایع
1عدد پیاز متوسط خرد شده
2 عدد یا یك دوم قاشق غذا خوری گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی
2 عدد هویج رنده شده
به میزان كافی نمك
طرز تهیه
پیاز را مقداری در روغن تفت دهید، جو را با مقداری آب بپزید، سپس پیاز داغ، آب مرغ، شیر، هویج، نمك و جعفری را به آن اضافه كنید. 5 دقیقه قبل از طبخ كامل، گوجه فرنگی را به آن اضافه كنید و در ظرف را بگذارید تا بپزد.
خواص
سوپ شیرمملو ازمواد پروتئینی، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است و برای بیمارانی كه دوره نقاهت را می گذرانند و زنان باردار وشیرده، كودكان، نوجوانان و سالمندان غذای مناسبی است.كل انرژی غذا 325 كالری است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,380,779