خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش فلفل سبز
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
سينه مرغ بدون استخوان 4 تکه، مجموعاً 600 گرم
روغن مايع سرخ کردني 4 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 4 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل به ميزان لازم
سيب زميني متوسط 1 عدد نگيني درشت
پياز متوسط1 عدد، خرد شده
فلفل سبز شيرين 200 گرم، خرد شده
برگ ريحان سبز و بنفش 100 گرم، خرد شده، درشت
آرد ذرت 1 قاشق چايخوري
طرز تهیه
مرغ را با دو قاشق سوپخوري روغن مايع، دو قاشق سوپخوري آب ليموترش، نمک و فلفل مخلوط کرده و 30 دقيقه در يخچال بخوابانيد تا مزه دار شود .
اين دستور 55 گرم کربوهيدرات، 123 گرم پروتئين، 63 گرم چربي و 1279 کيلوکالري انرژي دارد.
باقيمانده روغن را در يک تابه داغ کرده و سيب زميني ها را در آن سرخ کنيد، سپس از تابه خارج کرده و تکه هاي مرغ را در آن تفت دهيد تا دو روي آن طلايي شود (هر طرف 4 دقيقه).
مرغ را از تابه خارج کرده و پياز را حدود 3 دقيقه درون تابه تفت دهيد تا نرم شود ولي رنگش عوض نشود.
فلفل سبز را به پياز اضافه کرده و تفت دادن را 3 دقيقه ديگر ادامه دهيد.
مرغ را مجدداً به تابه برگردانده و ريحان را نيز اضافه کنيد .
پس از 3 دقيقه آرد ذرت را در يک دوم پيمانه آبجوش حل کرده و به مرغ و سبزيجات اضافه کنيد.
تابه را به مدت 20 دقيقه با در بسته روي شعله کم قرار دهيد تا همه مواد کاملاً بپزد .
گاهي غذا را هم بزنيد تا ته نگيرد.
سيب زميني سرخ کرده و باقيمانده آب ليموترش را به غذا اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد. پس از 5 دقيقه غذا آماده است .
با برنج سرو شود.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,803,138,692