خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش شاه بلوط

مواد لازم
شاه بلوط10 عدد
پياز متوسط 1 عدد
گوشت خورشي400 گرم
زرد چوبه 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
آلو 20 عدد
طرز تهیه
ابتدا شاه بلوط ها را تفت داده، مغزشان را خارج کنيد.
پياز داغ را آماده کرده و گوشت را در آن تفت دهيد تا آب گوشت کشيده شود.
به مواد زردچوبه، نمک و فلفل زده و با 2 ليوان آب بگذاريد تا گوشت نيم پز شود.
در اين مرحله شاه بلوط هاي تفت داده شده و آلوها را اضافه کرده بگذاريد تا خورش جا بيفتد.
اين خورش را در کنار پلو سرو کنيد.
نکات
براي تفت دادن شاه بلوط آنها را در ماهيتابه روي حرارت قرار دهيد.پوست شاه بلوط ها بر اثر حرارت با صدا باز مي شوند و به راحتي و با کمک دست از مغز جدا مي شوند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,887,333