خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش سماق یا سماق قاتق

مواد لازم
روغن به قدر کافي
پياز متوسط 3 تا 4 عدد
گوشت گوسفند با استخوان 750 گرم تا يک کيلو
گوشت گوساله بدون استخوان نيم کيلو
سماق الک کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
مغز ليمو عماني 1 تا 15 قاشق سوپ خوري
ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين) به قدر لازم
سيب زميني 3 تا 4 عدد
طرز تهیه
گوشت ها را به اندازه ي خورشتي خرد کرده و شسته و کنار بگذاريد.
پياز را رنده يا خلال ريز نماييد در تابه ي مناسبي ريخته و سرخ کنيد، سپس گوشت ها را در آن بريزيد تا با پياز سرخ شود.
بعد مخلوط گوشت و پياز را در قابلمه (گمج) بريزيد و 1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد تا گوشت ها پخته شود.
سماق را در يک کاسه حاوي مقداري آب که تا يک بند انگشت روي سماق را بگيرد حل کنيد و آب آن را در خورش بريزيد.
سپس مغز ليمو عماني، نمک، فلفل و دارچين را در خورش بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا خورش به روغن بيفتد.
سيب زميني ها را حلقه حلقه بريده و جداگانه در تابه اي سرخ نماييد و در آخر روي گوشت ها بچينيد تا مغز پخت هم بشوند.
خورش آماده است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,774,617