خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش سبزی فسنجان
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
سبزي چرخ شده 200 گرم
گردوي چرخ شده 200 گرم
مرغ700 گرم
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافي
آب غوره يا آب نارنج 1 پيمانه سرخالي
طرز تهیه
تمام مواد را داخل قابلمه ريخته و آب را تا حدي که روي مواد را بگيرد به آن افزوده و با حرارت ملايم روي شعله بگذاريد تا مرغ پخته و خورش به روغن بيفتد.
نکات
حرارت خورش حتما بايد ملايم باشد تاخورش به روغن بيفتد.
سبزي و گردو نيازي به تفت دادن ندارند.
در تهيه ي اين خورش از پياز خام و پياز داغ استفاده نمي کنيم. سبزيجات موجود در اين غذا بوي زخم مرغ را مي گيرد.
سبزي هاي اين خورش شامل جعفري، گشنيز، نعنا، چوچاق، انگيسم، اوجي و خالواش مي باشد و توصيه مي شود هنگام مسافرت به گيلان و مازندران از اين سبزي ها به صورت تازه يا خشک تهيه کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,727,599