خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش ریواس
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
ریواس1 کیلو
گوشت گوسفند نیم کیلو
پیاز2 عدد
شکر2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی
نعنا 200 گرم
جعفری 200 گرم
طرز تهیه
پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند.
گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود.
2 تا 3 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای 45 دقیقه بجوشد.
ریواس ها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات 3 سانتیمتری می بریم.
نعنا و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.
ریواس، نعناع، جعفری، شکر، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای 10 دقیقه بجوشد. خورش آماده سرو است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,000,564,932