خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش رنگین کمان
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت مرغ پخته و خلال شده 5/1 پیمانه
کرفس خلال شده 1 پیمانه
هویج خلال شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خلال شده نصف پیمانه
قارچ ورقه شده 1 پیمانه
ذرت پخته نصف پیمانه
پیاز سرخ شده 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خلال شده نصف پیمانه
کره 1 قاشق غذا خوری
سویا سس به مقدار لازم
خورش کلم بروکلی
طرز تهیه
کره را داخل تابه بریزید.
کمی که گرم شد، گوشت مرغ و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید.
آن گاه گوشت و پیاز را از داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت دهید.
هویج و کرفس را نیز در تابه بریزید و کمی هم بزنید.
سپس قارچ ورقه شده، ذرت پخته و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید و کم کم هم بزنید.
هنگامی که همه ی مواد پخته شد، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده و کمی تفت بدهید.
این غذا فقط با تفت دادن پخته می شود.
از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,001,725,391