خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش رنگین کمان

مواد لازم
گوشت مرغ پخته و خلال شده 5/1 پیمانه
کرفس خلال شده 1 پیمانه
هویج خلال شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خلال شده نصف پیمانه
قارچ ورقه شده 1 پیمانه
ذرت پخته نصف پیمانه
پیاز سرخ شده 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خلال شده نصف پیمانه
کره 1 قاشق غذا خوری
سویا سس به مقدار لازم
خورش کلم بروکلی
طرز تهیه
کره را داخل تابه بریزید.
کمی که گرم شد، گوشت مرغ و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید.
آن گاه گوشت و پیاز را از داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت دهید.
هویج و کرفس را نیز در تابه بریزید و کمی هم بزنید.
سپس قارچ ورقه شده، ذرت پخته و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید و کم کم هم بزنید.
هنگامی که همه ی مواد پخته شد، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده و کمی تفت بدهید.
این غذا فقط با تفت دادن پخته می شود.
از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,107,862