خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش حبشی

مواد لازم
كره 4 قاشق سوپخوري
گوشت گوسفند 500 گرم خرد شده
لپه نصف پيمانه خيس كرده
ادويه خورشي به ميزان لازم
پياز داغ 2 تا 3 قاشق سوپخوري
رب انار نصف پيمانه
شيره ي انگور 3 قاشق سوپخوري
پودر بادام 2 پيمانه
آلو سياه 7 عدد خيس كرده
آلو زرد 7 عدد خيس كرده
كشمش سبز بي دانه نصف پيمانه ، خيس كرده
نمك و فلفل به مقدار لازم
محلول زعفران يك قاشق چايخوري
سيرداغ 2 قاشق سوپخوري
نعنا داغ 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
كره را در تابه بريزيد و گوشت و لپه را همراه ادويه خورشي خوب تفت دهيد.
پياز داغ را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد، سپس 4 پيمانه آب را همراه رب انار و شيره ي انگور به گوشت افزوده و حرارت را ملايم کنيد.
پس از يک ساعت بادام، آلوها، کشمش، نمک، فلفل و محلول زعفران را بيفزائيد و اجازه دهيد تا خورش به روغن افتاده و جا بيفتد.
پس از كشيدن خورش آن را با سير داغ و نعناع داغ تزيين كنيد.
مي توانيد براي تزيين از كمي بادام پرك بو داده شده نيز استفاده كنيد.
خواص
اين دستور 245 گرم كربوهيدرات، 145 گرم پروتئين، 325 گرم چربي و 4485 كيلوكالري انرژي دارد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,554,996