خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش جوجه پریده
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
آب غوره ي تازه 1 ليوان
آب 1 ليوان
نمك و زرد چوبه به دلخواه
بادمجان قلمي 2 تا 3 عدد
گوجه فرنگي متوسط 5 تا 6 عدد
روغن يا كره به ميزان لازم
دارچين و فلفل به دلخواه
طرز تهیه
آب غوره، آب، كمي نمك و زرد چوبه را در قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد.
بادمجان ها را با حرارت ملايم سرخ كنيد تا در اين بين قدري هم بپزد.
گوجه فرنگي ها را هم سرخ كنيد و همراه بادمجان ها به قابلمه اضافه كنيد.
چند جوش كه خورد، دارچين و فلفل را به آن بزنيد و به پخت ادامه دهيد تا اينكه خورش به روغن بيفتد.
چون در اين خورش از مرغ يا جوجه استفاده نمي شود.
به خورش جوجه پريده معروف است.
در اين خورش چون از مرغ استفاده نمي شود، مي توان براي سرخ كردن بادمجان و گوجه فرنگي ها از كره استفاده كرد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,899,591