خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش بامیه

مواد لازم
نیم كیلو گوشت ماهیچه یا ران گوسفند
نیم كیلو بامیه
2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
یك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
3عدد سیب زمینی متوسط
یك دوم استكان آبلیمو
به قدر لازم نمك و فلفل
طرز تهیه
گوشت را چند تكه كرده و می شوییم و با یك قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم تا گوشت به روغن بیافتد.
3 لیوان آب و پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه می كنیم و می گذاریم با شعله ملایم بپزد.
بامیه ها را شسته و ته ساقه( انتهای) آن را كمی می بریم تا در موقع پختن لیز و له نشود.
سپس آنها را با یك قاشق سوپخوری روغن كمی سرخ می كنیم و رب گوجه فرنگی را با آن تفت می دهیم.
آبلیمو، نمك و فلفل را به گوشت اضافه می كنیم.
در صورتی كه گوشت كم آب شده باشد، می توان، مقداری آب داغ به آن اضافه كرد.
سیب زمینی را پس از پوست گرفتن، به قطر یك تا یك و نیم سانتیمتر ورقه كرده و سرخ می كنیم.
بعد از آماده شدن خورش، آن را در ظرف كشیده و سیب زمینی را به دورش می چینیم.
این خورش باید كم آب باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,445,475