خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش بادنجان
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
750 گرم گوشت گوسفندی بدون استخوان
11-10 عدد بادنجان قلمی
3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
5-4 عدد گوجه فرنگی متوسط
یك دوم فنجان غوره بی دانه
یك دوم فنجان آبغوره
نصف فنجان رب گوجه فرنگی
به قدر كافی نمك و فلفل
طرز تهیه
گوشت را خرد كرده، می شوییم و با كمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد.
پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب وكمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم.
پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شكاف كوچكی داده، در كاسه آب نمك قرار می دهیم.
بعد از20 دقیقه آن را در آبكش قرار می دهیم تا آب بادنجان ها كشیده شود.
بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ می كنیم، تا مغزپخت شوند.
بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می كنیم.
بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادنجان ها را كنار گوشت می چینیم.
آبغوره و نمك را نیز اضافه می كنیم.
بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می كشیم.
بادنجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می كنیم.
خورش بادنجان را با مرغ هم می توان درست كرد.
در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنید كه بسیار خوشمزه خواهد شد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,961,201,263