خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خورش انار

مواد لازم
گوشت نيم کيلو
مغز گردو يک پيمانه
سبزي (شامل تره، جعفري، گشنيز و شويد) دو پيمانه
پياز متوسط يک عدد
دانه انار نصف پيمانه
رب انار يک پيمانه
گلپر در صورت تمايل دو قاشق چايخوري
آبغوره دو قاشق مرباخوري
طرز تهیه
ابتدا گوشت را به صورت قيمه اي تکه تکه کرده و با کمي پياز سرخ کنيد.
سپس مغز گردو را چرخ کنيد و با دانه انار و رب انار بجوشانيد.
آنگاه سبزي را خرد و سرخ کرده و تمام مواد را با گردو مخلوط کنيد.
سپس گلپر، نمک، فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد.
به روغن که افتاد اين خورش انار آماده مصرف است، اين خورش با برنج هم بسيار خوشمزه مي شود همچنين مي توانيد از سيب زميني سرخ کرده هم استفاده کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,605,890