خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خورش آلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
مرغ 1 کیلو
آلوی بدون هسته 400 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ
زعفران نصف قاشق چایخوری
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
آلوها را بشویید و آنها را با 2 لیوان آب سرد برای مدت 30 دقیقه خیس کنید.
پیازها را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شوند.
گوشت مرغ را به اندازه خورشتی خرد کنید و با پیازها کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود.
سپس آلوها را با همان آبی که در آن خیس خورده اند و مقداری نمک و فلفل به مرغ و پیاز اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه روی شعله معمولی حرارت دهید.
سیب زمینی ها را بشویید و پوست بکنید.
سپس به صورت قطعات 2 سانتی خرد کنید و به آنها زعفران بزنید و به مواد قبلی خورش اضافه کنید.
دوباره خورش را برای مدت 10دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید.
در صورت دلخواه می توانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش در حال پخت اضافه کنید. خورش بعد از این مدت آماده سرو است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,213,938