خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - هویج پلو

مواد لازم
هویج نیم کیلوگرم
پیاز 2 عدد
برنج یک و نیم فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
ادویه یک و نیم قاشق چای خوری
طرز تهیه
هویج را پوست کنده و آن را به صورت رشته های ضخیم برش بزنید و سپس داخل روغن زیاد سرخ نمایید تا طلایی رنگ شوند.
پیازها را خرد نموده، سرخ کنید.
برنج را بشویید و داخل آب بگذارید تا خیس بخورد.
بعد از 15 دقیقه آب آن را خالی کنید.
یک لایه از برنج را در ته قابلمه ای بریزید و سپس یک لایه از رشته های هویج سرخ شده را روی آن قرار دهید.
سپس به همین نحو 3 تا 4 لایه از برنج و هویج را روی هم قرار دهید.
پیازهای سرخ شده را روی همه ی آن ها ریخته و سپس باقی مانده ی برنج را به عنوان آخرین لایه، روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید.
حال آب را طوری که حدود یک و نیم سانتی متر بالاتر از سطح برنج باشد، به محتویات داخل ظرف اضافه نمایید.
درب ظرف را بگذارید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب داخل آن شروع به جوشیدن کند.
سپس حرارت گاز را کم کنید و بگذارید محتویات داخل آن به مدت 20 تا 30 بجوشد تا زمانی که کاملا پخته شده و پف کند.
محتویات داخل ظرف را در حالی که ظرف را با دقت روی دیسی که برای سرو غذا در نظر گرفته اید، قرار می دهید، وارونه کنید.
بهتر است برای پخت این غذا از ظروف نچسب استفاده نمایید تا بتوانید محتویات آن را راحت تر به دیس سرو غذای تان منتقل کنید و غذای شما ظاهر بهتری خواهد داشت.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,559,703