خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - نخودپلوی مکزیکی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوجه فرنگی نیمکیلوگرم
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری
پیاز1عدد متوسط (نگینی خرد شود)
سیر2حبه (له شده)
برنج 2و نیم پیمانه
آب جوشیده۳ پیمانه
قرص عصاره سبزیجات یک و نیم پیمانه
نمک به مقدارلازم
فلفل قرمز خشک شده 3 عدد
نخودفرنگی150 گرم
پودر فلفل سیاه کمی
طرز تهیه
برنج را در مقداری آب و نمک بریزید و چند ساعت خیس کنید.
در این فاصله گوجهفرنگیها را نیز شسته و در غذاساز یا مخلوط کن خرد کنید تا به سسی آبدار تبدیل شود.
سپس روغن زیتون را در تابهای بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.
نخودفرنگی را هم در قابلمهای حاوی مقداری آب بپزید.
سس گوجه را در تابه دیگری بریزید و روی اجاقگاز قرار دهید تا آب آن کمی کشیده شود سپس همراه با آب جوشیده، قرص عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته داخل قابلمهای حاوی برنج خیسخورده بریزید
نمک، فلفل قرمز و سیاه و همچنین سیر داغ و پیاز داغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید و روی اجاقگاز قرار دهید.
حالا کمی صبر کنید تا در اثر حرارت، آب برنج تمام شود.
در پایان دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و بعد از نیم ساعت، این کته مخلوط را میل کنید.
هنگام اضافه کردن مواد به برنج، آبی را که در آن خیسانده شده است، خالی کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,241,098