خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مانی پلو (غذای دامغانی)
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
برنج 500 گرم
لپه پخته 150 گرم
زرشک 150 گرم
کشمش 250 گرم_ رشته پلويي 200 گرم
پيازداغ 2 قاشق غذاخوري
زيره پلويي 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع 3 قاشق غذاخوري
مرغ يا گوشت 300 گرم
نمک به ميزان لازم
زعفران دم کرده 2 قاشق چايخوري
شکر 1 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
آب را جوش مي آوريم و در يک قابلمه که گنجايش داشته و برنج را در آب ريخته و طبق معمول مي جوشانيم.
اواخر پخت رشته پلويي و بعد از چند دقيقه لپه پخته را اضافه کرده و يک ليوان آب سرد براي قد کشيدن برنج در آن ريخته و برنج را آبکش مي کنيم.
همراه با پياز داغ و زيره پلويي و چند قاشق زعفران آب کرده روي آن ريخته تا دم بکشد.
در اين فاصله زرشک را سرخ کرده همراه با کمي شکر و کشمش را نيز سرخ کرده مرغ را نيز با کمي زعفران و روغن تفت داده و آماده مي کنيم.
بعد از دم کشيدن برنج را کشمش و زرشک سرخ شده و مرغ و زيره مخلوط کرده و تزيين مي کنيم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,803,047,296