خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - لاپلوی کرفس با فیله مرغ

مواد لازم
برگ کرفس خرد شده يک و نيم پيمانه
برنج آبکش شده4پيمانه
فيله مرغ خرد شده300گرم
روغن به ميزان لازم
نمک و زعفران دم کرده به ميزان لازم
طرز تهیه
فيله هاي مرغ را با نمک و زعفران مخلوط کنيد ونيم ساعت داخل يخچال بگذاريد تا مزه دار شوند.
برنج را آبکش کنيد و آماده بگذاريد.
کف يک قابلمه را کمي روغن بريزيد و يک لايه برنج روي آن بريزيد.
سپس يک لايه از برگ کرفس و فيله هاي مزه دار شده را به صورت خام لابه لاي برنج بدهيد. اين کار را ادامه دهيد تا همه مواد تمام شوند.
يک کاغذ روغني را به اندازه در قابلمه ببريد و روي برنج بگذاريد.
روغن باقيمانده را روي کاغذ روغني بريزيد تا روغن کم کم جذب برنج شود.
در قابلمه را ببنديد و بگذاريد پلو دم بکشد.
پس از 45 دقيقه پلو آماده سرو است.
دقت داشته باشيد!مقدار برگ کرفس را زيادتر نکنيد، زيرا سبب تلخ شدن پلو مي شود.
نکات
کرفس سبزي خوش عطري است که مي توان با ساقه آن خورش تهيه نمود يا در پلو و يا آن را خشک نموده و بر روي ماست و يا سالاد به کار برد.
برگ درشت کرفس را مي توان جهت تهيه خورش ريز خورد نموده و به همراه ساقه آن استفاده نمود و همچنين مي توانيد ساقه کرفس را حلقه حلقه خرد نماييد ودرون سالاد سرو نماييد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,427,726