خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کلم پلوی شیرازی

مواد لازم
سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) نیم كیلو
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل و روغن به میزان لازم
برنج نیم كیلو
كلم خرد شده نیم كیلو
گوشت چرخ كرده 300 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
ادویه پلویی 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
سبزی ها را خرد می کنیم.
برنج را خیس كرده و بعد از كمی پختن، سبزی را اضافه كرده و مانند سبزی پلو آبكش می كنیم.
گوشت را به همراه 1 عدد پیاز رنده شده چنگ می زنیم.
کمی از گوشت را برداشته و با دست گرد می کنیم.
به همین ترتیب تمام گوشت را به شکل گوله های کوچک در می آوریم.
گوله های گوشت را در آرد می غلتانیم و بعد در حدی كه خودش را بگیرد، در روغن كمی سرخ می كنیم.
سپس آن را كنار می گذاریم.
یك عدد پیاز را خرد می كنیم و کمی در روغن( روی حرارت) تفت می دهیم تا طلایی شود.
كلم را اضافه كرده و به مدت 12-10 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم.
نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه را ریخته و دوباره كمی هم می زنیم.
كمی روغن ته قابلمه می ریزیم.
مقداری برنج در قابلمه ریخته و نیمی از مایع كلم و گوشت روی آن می ریزیم.
دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود.
قابلمه را روی حرارت گذاشته و دمكنی روی آن می گذاریم تا برنج دم بكشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,892,571