خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - قیمه لاپلو

مواد لازم
گوشت مغز ران500گرم
برنج750گرم
پياز 2عدد متوسط
لپه خيس خورده200گرم
آب 2پيمانه
رب گوجه فرنگي 3قاشق سوپخوري
ادويه پلويي 1قاشق سوپخوري
پودر ليمو عماني 1و نيم قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده 2قاشق سوپخوري
روغن به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را بشوييد و خيس کنيد.
سپس گوشت را به تکه هاي کوچک و ريز کنيد.
پياز را هم به صورت خلال باريک و کوتاه خرد کرده و داخل روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. سپس گوشت را بيفزاييد تا کمي سرخ شود.
لپه خيس کرده را نيز همراه گوشت و پياز کمي تفت دهيد.
سپس آب را بريزيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد.
در آخر، رب گوجه فرنگي، نمک، ادويه پلويي، پودر ليمو عماني و فلفل سياه را کمي تفت دهيد و داخل مخلوط گوشت بريزيد و چند دقيقه هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
برنج را آبکش کنيد.
کف قابلمه کمي روغن بريزيد و مقداري برنج روي آن بدهيد.
بعد کمي از مايه گوشتي روي آن بريزيد.
اين کاررا ادامه دهيد تا مواد تمام شوند. در آخر، نيز مقداري زعفران دم کرده روي برنج بريزيد و بگذاريد دم بکشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,432,751