خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - قارچ پلو (ترکیه )
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
برنج 2 پيمانه
نمک و روغن به ميزان لازم
پياز 1 عدد
قند 2 حبه
استاک گوشت يا مرغ 2 پيمانه
قارچ 300 گرم
کره 50 گرم
آبليمو 2 قاشق سوپخوري
کنسرو ذرت يک دوم پيمانه
جعفري خرد شده 1 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
برنج را بشوييد و حدود يکساعت بخيسانيد.
سپس آب آن را خالي نماييد و با روغن مايع و پياز خرد شده در قابلمه اي بريزيد و تفت دهيد.
سپس نمک و قند را بيفزاييد.
در همين زمان، استاک گوشت را بريزيد.
در ظرف را بگذاريد و حرارت را ملايم نماييد تا برنج به حالت کته دم بکشد.
حالا قارچ ها را خرد کنيد و با کره يا آبليمو تفت دهيد.
سپس ذرت را بيفزاييد و پس از دم کشيدن برنج، جعفري، قارچ و ذرت را نيز اضافه نماييد و آرام هم بزنيد.
پلو را در قالب مناسب بريزيد و با قاشق چوبي روي آن را فشار دهيد.
سپس آن را در ديس برگردانيد و تزيين کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,803,127,224