خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - زیره پلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
برنج آبکش شده 3 پيمانه
زيره سياه 50 تا80 گرم
پياز داغ 1 پيمانه
زعفران آب کرده نصف پيمانه
زرشک و کشمش از هر کدام 200 گرم
روغن مايع يا کره به ميزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
برنج را آبکش کرده و بعد از آبکش کردن لابه لاي آن را زيره سياه مي ريزيم و دم مي کنيم. گوشت چرخ کرده را با 1 عدد پياز رنده شده و کمي نمک و فلفل و زردچوبه به شکل کوفته ريزه در مي آوريم و با پياز داغ تفت مي دهيم و کمي آب مي ريزيم تا کاملا مغزپخت شود.
بعد از دم کشيدن برنج، روي برنج را با گوشت قل قلي و زرشک و کشمش و زعفران تزئين مي کنيم.
مي توانيم اين غذا را با تکه هاي گوشت گوسفند يا مرغ تکه اي هم درست کنيم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,959,496,263