خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - چغندر پلو

مواد لازم
گوشت گوسفندي 600 گرم
پيازخرد كرده 2 عدد
چغندرخرد كرده 4 عدد
ادويه‌ي پلوئي 1 قاشق چايخوري
زيره 1 قاشق چايخوري
رب انار 1 قاشق سوپخوري
روغن به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
ابتدا برنج را بخيسانيد و آبكش كنيد.
اندكي روغن در قابلمه‌ي مناسبي بريزيد، پياز و گوشت را در آن تفت دهيد و بگذاريد گوشت نيم‌پز شود. آن گاه چغندر را در تابه‌ي ديگري بريزيد و همراه با قدري روغن تفت دهيد.
سپس ادويه و زيره را بيفزائيد.
بعد رب انار و نمك را به گوشت اضافه كنيد.
حالا پس از ريختن اندكي روغن و برنج در كف قابلمه‌اي، گوشت را روي آن‌ها بريزيد.
بعد نيمي از برنج را روي گوشت بدهيد و چغندر را بيفزائيد.
اينك باقيمانده‌ي برنج را روي چغندر و زعفران را نيز روي برنج بريزيد و برنج را به مدت تقريبي 45 دقيقه دم كنيد.
اين پلو، مي‌بايد به رنگ‌هاي سفيد، قرمز و زرد در آيد. اكنون پلو را در ديس مناسبي بكشيد و ميل نمائيد.
خواص
چغندر مصرف چغندر به دليل دارا بودن ميزان بالاي اسيد فوليك، در دوران بارداري مفيد است اين ويتامين از بروز نقص لوله عصبي در جنين پيشگيري مي‌نمايد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,089,631