خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پلوی‌ شیرین‌ زعفرانی‌

مواد لازم
برنج‌ اعلا۲۰۰ گرم
شكر۱۰۰ گرم‌
زعفران‌ آسیاب‌ شده‌یك‌ سوم‌ قاشق‌ چایخوری‌
شیر۳۰۰ سی‌سی‌
كره‌ آب‌ كرده‌۳ قاشق‌ غذاخوری‌
میخك‌۳ عدد
هل‌ نكوبیده‌۳ عدد
كشمش‌ درشت‌۳۰ گرم‌
پودر پسته‌ مقداری‌ برای‌ تزیین‌
طرز تهیه
ابتدا برنج‌ را یك‌ ساعت‌ قبل‌ از پخت‌ در آب‌ خیس‌ كرده‌ و در یك‌ قابلمه‌ با شیر، شكر، زعفران‌، میخك‌، هل‌ و كشمش‌ می‌پزیم‌.
بعد از این‌ كه‌ برنج‌ پخت‌، كره‌ آب‌ كرده‌ را با آن‌ مخلوط كرده‌ و در كاسه‌ای‌ ریخته‌، روی‌ آن‌ را با پودر پسته‌ تزیین‌ می‌كنیم‌.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,973,142