خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پلو مخصوص اندونزی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
برنج ۷۵۰ گرم
میگو تاره ۵۰۰ گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوست ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
تره فرنگی خام ۲۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی ۱ قاشق مربا خوری
روغن ۲۰۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه
برنج را به طریق کته ساده طبخ مینمائیم.
میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش میدهیم.
بعد تره فرنگی و سیر را خرد مینمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم.
مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی، زنجبیل، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود.
بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن میریزیم و روی آن را با برنج میپوشانیم، میگذاریم که کته دم بکشد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,831,961