خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - والک پلو

مواد لازم
والک 500 گرم
برنج 4 پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را بشویید و خیس کنید. والک ها را هم بشویید و کمی درشت خرد کنید. می توانید والک ها را با قیچی مخصوص آشپزخانه نیز خرد کنید.بهتر است این پلو را به صورت دمی درست کنید، زیرا سبزی والک کمی ضخیم تر از سبزی های دیگر است و احتیاج دارد که بیشتر بپزد.
برنج و والک را همراه نمک، روغن و مقدار لازم آب داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه مواد را روی حرارت بگذارید و ابتدا حرارت اجاق را زیاد کنید وقتی آب برنج تقریباً تمام شد حرارت گاز را کم نمایید و در قابلمه را ببندید تا دم بکشد.
می توانید برای بهتر شدن طعم وعطر این پلو از مقداری ساقه سبز سیر تازه یا خود سیر استفاده کنید. این پلو را می توانید همراه با گوشت مغز ران گوسفند پخته یا مرغ میل کنید. والک نوعی سبزی کوهی است که در فصل بهار می روید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,084,891