خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پاچه پلو شیراز
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
برنج يک کيلو
گوشت چر (دم سينه ) 25 کيلو
لپه يک چهارم کيلو
کشمش يک چهارم کيلو
سرکه شيره به اندازه ي کافي
زعفران به اندازه ي دلخواه
طرز تهیه
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفي با هم مخلوط مي کنند.
گوشت را کف قابلمه يا ديگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روي آن ريخته، زعفران را به آن اضافه مي کنند.
ظرف را روي چراغ با حرارت ملايم مي گذارند و مقداري سرکه شيره را روي آنها مي ريزند. هرگاه که سرکه شيره در حال تمام شدن بود، باز مقداري به آن اضافه مي کنند و اين کار را تا زماني که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه مي دهند.
وقتي که خوراک حاضر شد با نان مصرف مي کنند.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,036,138